Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Střelnice je určena především pro členy SSK Horní Branná a KVZ Valteřice a pro účastníky soutěží, které tyto kluby pořádají. 

Veřejnost si může přijít zastřílet v neděli od 09.30 hod. do 12.00 hod. 

Vybavení střelnice :
1. 10 krytých střeleckých stanovišť pro střelbu vstoje i vleže na 10, 25 a 50 m.
2. 10 otočných zařízení s časovačem na 25 m, 10 posuvných zařízení pro střelbu z malorážky na 50 m a pevné stojany pro terče na 25 a 50 m.
3. Na všech střeleckých stanovištích jsou k dispozici stojany pro dalekohled, židle a koženková lehátka s látkovou podšívkou.
4. Na zapůjčení jsou k dispozici 4 ks pozorovacích dalekohledů do 50 m
5. Klubovna se stoly a židlemi, věšákem na odložený oděv, stojanem na zbraně a vybavená kuchyňkou pro přípravu občerstvení.
6. Sociální zařízení s tekoucí vodou (v zimním období mimo provoz).
7. Parkoviště pro vozidla je za budovou střelnice.

Upozornění :
Střelnice není vybavena zbraněmi, zbraně ani nepůjčuje ani neprodává střelivo. Proto každý zájemce o střelbu musí mít vlastní vybavení (zbraň, střelivo, ochranu zraku i sluchu), případně dohodnuté s členem SSK či jinou osobou, která mu vybavení zapůjčí. Zbrijní průkaz příslušné skupiny je podmínkou. Pokud  jej zájemce nemá, je bezpodmínečně nutná přítomnost odpovědné osoby s příslušným zbrojním průkazem. U zbraní kategorie "B" je přítomnost majitele zbraně vždy podmínkou, která je dána zákonem o zbraních.

 

Příspěvky

Provozní doba na střelnici

9. 12. 2019